PERFORMANCA
ARKIVA
BASHKËPUNO ME NE
NA KONTAKTONI
WEBMAIL
Kaskada e Drinit, burim energjie të ripërtëritshme, që mbështet zhvillimin social-ekonomik të vendit
Treguesit Operacionalë
Shfrytëzimi i Burimeve
Mirëmbajtja e Hidro-Agregatëve
Transaksionet e Energjisë
Treguesit Ekonomikë
Pasqyrat Financiare
Raporte
08/01/2019Publikim i rezultateve te procedures se shitblerjes se energjise elektrike per periudhen 5-9 Janar 2019

shkarko ...
Lexo me shume...
03/01/2019Kerkese per oferte- Procedure Optimizimi për shitje dhe blerje te energjise elektrike për periudhën 05-09 Janar 2019

shkarko Dokumentin e plote mund ta gjeni ...
Lexo me shume...
16/12/2018Publikim i rezultateve te procedures se shitblerjes se energjise elektrike per periudhen 16-17 Dhjetor 2018

shkarko ...
Lexo me shume...
Të reja
KESH sh.a merr nga MIE miratimin paraprak për zhvillimin me tej të projektit për ndërtimin e impiantit fotovoltaik lundrues
" Në vijim të procesit të aplikimit për zhvillimin e projektit për ndë ...
Lexo me shume...
Kesh për një ambient më të pastër
Punonjës të Hec -Fierzë, sot ne nje aksion për pastrimin e ambientit përgja ...
Lexo me shume...
Korporata Elektroenergjitike Shqiptare merr pjesë në Klik Ekspo
Në pallatin e Koncerteve prej datës 21 deri më datë 24 Nëntor po zhvillohet ...
Lexo me shume...