PERFORMANCA
ARKIVA
BASHKËPUNO ME NE
NA KONTAKTONI
WEBMAIL
Kaskada e Drinit, burim energjie të ripërtëritshme, që mbështet zhvillimin social-ekonomik të vendit
Treguesit Operacionalë
Shfrytëzimi i Burimeve
Mirëmbajtja e Hidro-Agregatëve
Transaksionet e Energjisë
Aktiviteti Ekonomik Financiar
Pasqyrat Financiare
Raporte
08/11/2018Publikim i rezultateve te procedures se shit-blerjes se energjise elektrike per optimzim portofoli per periudhen 08-15 Nentor 2018

Rezultatet e procedures se optimizimit per periu ...
Lexo me shume...
06/11/2018Kërkesë për ofertë- Procedurë Optimizimi për shitje dhe blerje të energjisë elektrike për periudhën 08-15 Nentor 2018

Request for offer 08-15.11.2018.pdf ...
Lexo me shume...
03/11/2018Publikim i rezultateve te procedures se shitblerjes se energjise elektrike per optimzim portofoli per periudhen 05-15 Nentor 2018

Rezultatet e procedures se optimizimit per periu ...
Lexo me shume...
Të reja
Takimi i radhës i EFET
Korporata Elektroenergjetike Shqiptare - KESH sh.a, si anëtari më i ri (i asociuar) i EFET ...
Lexo me shume...
Vizitë në Hidrocentralin ITAIPU, Brazil-Paraguai
Programi i Konferencës së Tretë Ndërkombëtar të Digave të Më ...
Lexo me shume...
Konferenca e Tretë Ndërkombëtare e Digave të Mëdha 17-21 Shtator 2018 në Foz do Iguaçu, Brazil
Korporata Elektroenergjetike Shqiptare (KESH sh.a) referon projektet e saj për sigurinë e ...
Lexo me shume...