PERFORMANCA
ARKIVA
BASHKËPUNO ME NE
NA KONTAKTONI
WEBMAIL
Kaskada e Drinit, burim energjie të ripërtëritshme, që mbështet zhvillimin social-ekonomik të vendit
Treguesit Operacionalë
Shfrytëzimi i Burimeve
Mirëmbajtja e Hidro-Agregatëve
Transaksionet e Energjisë
Aktiviteti Ekonomik Financiar
Pasqyrat Financiare
Raporte
04/12/2018Publikim i rezultateve te procedures se shitblerjes se energjise elektrike per optimzim portofoli per periudhen 04-08 Dhjetor 2018

Rezultatet e procedures se optimizimit per periudh ...
Lexo me shume...
03/12/2018Kërkesë për ofertë- Procedurë Optimizimi për shitje dhe blerje të energjisë elektrike për periudhën 04-08 Dhjetor 2018

Request for offer 04-08 of December 2018.pdf ...
Lexo me shume...
28/11/2018Publikim i rezultateve te procedures se shitjes se energjise elektrike per periudhen 29-30 Nentor 2018

Rezultatet e procedures se shitjes per periudhen 2 ...
Lexo me shume...
Të reja
Kesh për një ambient më të pastër
Punonjës të Hec -Fierzë, sot ne nje aksion për pastrimin e ambientit përgja ...
Lexo me shume...
Korporata Elektroenergjitike Shqiptare merr pjesë në Klik Ekspo
Në pallatin e Koncerteve prej datës 21 deri më datë 24 Nëntor po zhvillohet ...
Lexo me shume...
WorkShop
Punonjës të Korporatës Elektorenergjitike gjatë procesit të trajnimit refer ...
Lexo me shume...