PERFORMANCA
ARKIVA
BASHKËPUNO ME NE
NA KONTAKTONI
WEBMAIL
Kaskada e Drinit, burim energjie të ripërtëritshme, që mbështet zhvillimin social-ekonomik të vendit
Treguesit Operacionalë
Shfrytëzimi i Burimeve
Mirëmbajtja e Hidro-Agregatëve
Transaksionet e Energjisë
Treguesit Ekonomikë
Pasqyrat Financiare
Raporte
22/05/2020Bazuar në pikën 5 të Kërkesës për Ofertë, KESH sh.a. anullon proçedurën për blerjen e energjisë elektrike për datat 23 – 24 Maj 2020, meqë ofertat nuk justifikojnë qëllimin e inicimit të proçedurës.

...
Lexo me shume...
21/05/2020Njoftim për vend vakant pune në pozicionin Inxhinier Mbrojtje Rele dhe Komandimit dhe Inxhinier i Automatikës dhe Rregullimit, në Njësinë Prodhue se HEC Fierze

Njoftim për vend të lirë pune n&e ...
Lexo me shume...
21/05/2020Kërkesë për ofertë për blerje të energjisë elektrike për periudhën 23-24 Maj 2020

RfO_purchase of electricity_23-24.05.2020.pdf ...
Lexo me shume...
Të reja
Përfundoi me sukses panairi “Energy Expo&Forum
Përfundoi me sukses panairi “Energy Expo&Forum, në edicionin e tij të 3-të ...
Lexo me shume...
Vizitë e fëmijëve në Hec Vau i Dejës në Ditën Botërore e Shëndetit
Korporata Elektroenergjitike Shqiptare organizoi aktivitetetin me temë “Energji e past&eu ...
Lexo me shume...
Kesh në Ditën Ndërkombëtare të Ujit
Me rastin e ditës “Ditës Ndërkombetare të Ujit”, Korporata Elektroen ...
Lexo me shume...