Korporata Elektroenergjitike Shqiptare sh.a.
Profili Kompanise  |  Multimedia  Publikime  |  Kontakt  |  English
 
 
Home         Rreth Nesh         Legjislacioni         Infrastruktura Gjeneruese         Projekte         Energjia dhe Mjedisi    
Kontakt

 

Home > Kontakt > Kontakt 
Kontakt

Korporata Elektroenergjitike Shqiptare
Blloku “Vasil Shanto”, Tirane
mail@kesh.al
Fax: +355 4 2232046   

Për të kontaktuar me Korporatën Elektroenergjetike Shqiptare mund të përdorni numrat e mëposhtëm:

+35542228434   +35542230888     +35542262054     +35542241981    
+35542257137   +35542258977     +35542262947     +355 68 8027321

Divizioni i Gjenerimit
Ext: 239
Dispeçeria
tel:+35542270019 | Ext: 207  ; Mobile +355 68 6034486
Divizioni i FPSH
Ext: 233
Divizioni i Programimit dhe Manaxhimit Strategjik 
Ext: 203
Kabineti i Administratorit
Ext: 221
Departamenti Ekonomik
Ext: 218
PIU-Tec Vlorë
Ext: 226
Zyra e Marredhenieve Publike dhe Komunitetin
Ext: 249 
Departamenti Cështjeve Juridike
Ext: 231
Departamenti i Menaxhimit të Projekteve të Rehabilitimit dhe Sigurisë së Digave
Tel: +355 4 2262148
Departamenti i Investimeve
Ext: 234
Departamenti i Shërbimeve 
Ext: 246

Bookmark and Share   Print
 
 
Publikime
Arkive Publikimesh
 
 
Multimedia
Galeria Fotografike
Spotet Televizive
Video Prezantuese
 
DFPSH
Divizioni i Furnizimit Publik me Shumice.
 
 
Energjia
& Mjedisi
Ne dhe Mjedisi
Keshilla
 
 
Newsletter
 
 
© Copyright KESH 2011  |  Profili Kompanise  |  Webmail Access