PERFORMANCE
ARCHIVES
CARIERS
CONTACT US
WEBMAIL
Te Reja
Reshjet përmirësojnë rezervën hidrike, KESH kursen 2 mln euro
11/04/2016
KESH në ndihmë të fëmijëve talasemikë
11/04/2016
Administratori i KESH z. Agron Hetoja mirëpriti nismën “Drejtues për një ditë”
11/04/2016
Inagurohet përfundimi i 900 milion lek investimeve në HEC Fierzë
11/04/2016
KESH, shembull suksesi në takimin vjetor të ICOLD
23/05/2016
Gjatë këtij viti, 1.6 miliard lekë investime në HEC Vau Dejës
30/05/2016
KESH kontribon për një mjedis më të pastër
11/04/2016
KESH 1.2 miliard lekë investime në HEC Koman
30/06/2016
BERZH, 218 milionë euro hua për ristrukturimin e KESH
01/07/2016
REAGIM NDAJ DEKLARATAVE TE DEPUTETIT BERISHA
23/09/2016
HETOJA: Reshjet e mbara dhe mirëadministrimi rritën të ardhurat e KESH
26/09/2016
1,9 miliard lek investime në HEC Vau Dejës, Gjiknuri: Rezultat i reformës
18/10/2016
Situata hidroenergjitike, mblidhet Sekretariati Teknik dhe Komisioni i posacëm i trajtimit të plotave
10/11/2016
Informacion mbi situatën hidroenergjitike dhe menaxhimin e Kaskadës
09/01/2017
KESH i dha zgjidhje shqetësimit të banorëve të fshatit Porav të cilët ishin bllokuar prej 4 ditësh
12/01/2017
Vizitë e Delgacionit të Drejtuesve të Bankës Botërore dhe KESH ne Fierzë
30/03/2017
KESH sh.a. mbeshtet nismen e AADF “Drejtues për një ditë”
06/04/2017
Planet e Gadishmerisë në Rastet e Emergjencave
21/04/2017
KESH kontribuon në Ditën Ndërkombëtare të Tokës
22/04/2017
KESH për një liqen më të pastër
20/07/2017
Raporti i Aktivitetit të KESH sh.a për periudhën 2013 - 2016
23/09/2017
Samiti Ndërkombëtar për Zhvillimin e Hidrocentraleve në rajonin e Ballkanit Perëndimor.
15/11/2017
Vizita ne Hec- Vau i Dejes
11/12/2017
Workshop për strategjinë e Korporatës
20/12/2017
KESH sërish në ndihmë të fëmijëve talasemikë.
12/01/2018
KESH rekord historik prodhimi te energjise
14/02/2018
Trajnim per ndihmen e pare ne bashkepunim me Kryqin e Kuq Shqiptar
26/02/2018
Mbledhja e Komisionit te Posacem
08/03/2018
Vizitë në Njësinë Gjeneruese Hec Vau i Dejës
19/03/2018
Aktivitetet e KESH në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Tokës
23/04/2018
Vizitë Gjeneruese në Njësinë Hec Koman
01/06/2018
Impiant fotovoltaik mbi sipërfaqen e liqenit të Vaut të Dejës
05/06/2018
Vizitë informuese e nxënësve të arsimit parauniversitar në HEC Vau i Dejës
05/06/2018
5 QERSHORI DITA NDËRKOMBËTARE E MJEDISIT
06/06/2018
Pjese nga takimi për prezantimin e rregullores "Për qarkullimin e automjeteve në aksin "Ura e Drinit-Tunel-Kalata e Trageteve" Hec Koman"
11/06/2018
Vizite në Hec Koman
11/06/2018
Nisi zbatimi i rregullores për disiplinimin e qarkullimit të njerëzve dhe mjeteve "Ura e Drinit-Tunel-Kalata e Trageteve" Hec Koman".
11/06/2018
KESH sh.a i bashkohet thirrjes së Kryqit të Kuq Shqiptar "Dhuro gjak, shpëto jetë".
12/09/2018
Konferenca e Tretë Ndërkombëtare e Digave të Mëdha 17-21 Shtator 2018 në Foz do Iguaçu, Brazil
19/09/2018
Vizitë në Hidrocentralin ITAIPU, Brazil-Paraguai
20/09/2018
Takimi i radhës i EFET
21/09/2018
WorkShop
14/11/2018
Korporata Elektroenergjitike Shqiptare merr pjesë në Klik Ekspo
23/11/2018
Kesh për një ambient më të pastër
23/11/2018
KESH sh.a merr nga MIE miratimin paraprak për zhvillimin me tej të projektit për ndërtimin e impiantit fotovoltaik lundrues
10/01/2019
Vizitë në Hec Vau i Dejës i nxënësve të shkollës Teknike - Elektrike "Gjergj Canco" Tiranë në Ditën Botëre të Eficensë së Energjisë
03/04/2019
Kesh në Ditën Ndërkombëtare të Ujit
04/04/2019
Vizitë e fëmijëve në Hec Vau i Dejës në Ditën Botërore e Shëndetit
08/04/2019
Korporata Elektroenergjitike Shqiptare merr pjesë në Klik Ekspo

Në pallatin e Koncerteve prej datës 21 deri më datë 24 Nëntor  po zhvillohet "Edicioni i 25-të i Panairit Ndërkombëtar të Tiranës"  Si çdo vit, pjesë e këtij eventi të rëndësishëm është edhe Korporata Elektroenergjitike Shqiptare e cila prezantohet me stendën e saj në panair, në “Sallonin Ndërkombëtar për Energjinë, Transportin dhe Infrastrukturën”. KESH sh.a. vjen në këtë Panair me risi të reja në Ristrukturimin e Korporatës, ku arriti sukseshëm të operojë në kushte të tregut të hapur nëpërmjet: Ridimensionimit të modelit të biznesit të shoqërisë, mirëa dministrimin e veprimtarisë së shoqërisë, fuqizimin e kapaciteteteve njerëzore, mbrojtjes dhe ndikimit minimal mjedisor dhe sigurisë në punë. Gjithashtu në fokus të shoqërisë është Teknologjia dhe Inovacioni në shërbim të efektivitetit, sigurisë dhe jetëgjatësisë së veprave nëpërmjet instalimeve elektro-mekanike, sistemeve të kontrollit dhe monitorimit, përmirësimit të infrastrukturës së aksesit në impiantet e veprave dhe rivitalizimin e aseteve të Shoqërisë. Inxhinierët tanë do të jenë aty në këto ditë panairi për të shpjeguar më gjerë veprimtarinë e  shoqërisë për të gjithë të interesuarit në fushën e biznesit, bashkëpuntorë, studentë apo dhe qytetarë të thjeshtë të cilët duan të kuptojnë më mirë dhe të njohin më nga afër aktivitetin e shoqërisë KESH sh.a.